06 21222257 info@devosbouw.nl

Aanbouw of verbouwing

 

Aanbouwen

Voor het vergroten van uw woning kan het plaatsen van een aanbouw de oplossing zijn. De uitbouw wordt meestal aan de achterzijde van de woning geplaatst, maar u kunt natuurlijk ook een serie aan de voorzijde laten plaatsen of een uitbouw aan de zijkant.

 

Verbouwing

Wilt u wanden verplaatsen, een kamer meer of minder realiseren. Dit kan de betreffende ruimte veel efficiënter maken. Door bijvoorbeeld een vliering op zolder te plaatsen benut u optimaal de hoogte. Maar ook een extra wand in uw slaapkamer kan de ruimte bieden voor een mooie inloopkast! De Vos Bouw kan dit gehele traject voor u uit handen nemen. Van zowel het plaatsen van de uitbouw als de afwerking hiervan. Wilt u de houten vloer van uw uitbouw laten leggen, een keuken laten plaatsen of een mooie kast op maat. Bekijk dan onze mogelijkheden voor interieurbouw.

Wat uw wensen ook zijn? De Vos Bouw regelt het voor u in IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Vianen, Utrecht en omstreken! Bel voor een afspraak voor uw aanbouw of verbouwing en mailen kan natuurlijk ook: info@devosbouw.nl.

Wand frame
Wand gegipst en gestuct met stroompunten
Keuken geplaatst

Bovenstaande verbouwing is een appartement in Amsterdam waar door het plaatsen van een wand de woonkamer en slaapkamer werden gescheiden. Of de wand is tevens een keuken geplaatst door de Vos Bouw.